Újszászi kampány, újabb fordulatokkal.
2018. szeptember 20. írta: Objektív Újszász

Újszászi kampány, újabb fordulatokkal.

Az újszászi időközi választáshoz közeledve, a jelöltek egyre inkább belehúznak. Molnár Péter úr tegnap este lakossági fórumot tartott a Zagyva és Munkás utak sarkán. Eddig a pillanatig még nem jelent meg fényképes beszámoló az említett fórumról, így nem áll módomban semmilyen fotót megosztani Önökkel.
Mivel nem lehettem ott, ismét csak a jelenlévők beszámolóiból tájékozódhattam az alábbiakról:
- Molnár úr a beszédének kezdetén említette, hogy "a vér nem válik vízzé"- ezzel nem tudom, mire szeretett volna utalni.
- A hallgatósága kérdezhetett a fórum második felében, kérdeztek is többen. Minden felvetett problémát gondosan jegyzetelt a jelölt.
- A beszámolók alapján elhangzottak olyan ígéretek, melyek szerint Molnár úr helyben lóvásárt rendez majd a valamikori vásártéren a romáknak, illetve a polgárőrségben is több roma származású lakos kaphat helyet majd.
- Megismétlődő kérdés volt az, hogy "Apád adott mindig tízezret, te is fogsz ugye?"
Dobozi Róbert úr, aki már a lakossági fórumait letudta, Újszász utcáit járja egyedül, vagy Pócs János országgyűlési képviselővel és járókelőket szólítanak meg, illetve családokat keresnek fel a megszokott kampányszövegekkel.
Erről a jelölt egy videófelvételt is megosztott közösségi oldalán, ami ITT tekinthető meg. Mivel a felvétel hanganyagot is tartalmaz, nem látom értelmét, hogy erről az eseményről részletesebben beszámoljak. Amúgy is csak a videófelvétel alapján tudnék erről írni, de ezt minden kedves olvasó végig nézheti.
capture1.JPG
capture3.JPG
capture_2.JPG
süti beállítások módosítása