Olvasónk írta
2018. szeptember 16. írta: Objektív Újszász

Olvasónk írta

Az elmúlt napok valamelyik cikkében utaltam rá, hogy az ujszaszvalaszt@gmail.com címre bárki írhat érdemben észrevételt, véleményt és azt közzé teszem. Érkezett is pár levél, de többnyire személyes dolgokat írtak le, osztottak meg az újszásziak, külön kérve, hogy nem szeretnék, ha közzé tenném véleményüket. Ma azonban, egy ma reggel közzétett cikk után, ami az újszászi városnapról szólt -szerintem ezennel is teljesen objektív módon- levél érkezett egy újszászi polgártól, aki úgy érezte, meg kell szólalnia.

Már a címet, megszólítást is érdekes hangnemben fogalmazta meg a véleményformáló:

cim.JPGSzeretném beékelni a levél tartalmát változtatás nélkül. Kéretik figyelembe venni, hogy a hitelesség kedvéért a helyesíráson sem szerettem volna javítani:

level.JPG

A levél tartalma változtatás nélkül:

"Tisztelt bloger!
Ott voltam a városnapi bulin. Most olvastam a blogot amibe beszámolt a napokrol, koncertekről.
Én nagyon szerettem a polgármestert, mert becsületes igaz ember volt. Amit most a fia csinál az forgatja a kést a hátamba. A blog cikkbe látok egy fényképet, ahol már az erkélyről integet. Ez az ember, aki soha nem akart Újszászi lenni, már az iskolát se itt végezte, elköltözött és csak akkor akar hazajönni ha nyer. Nem ismer minket, nem ismeri Újszász embereit. Nem tudja, kik vagyink mire vágyunk. Nem tud semmit rolunk, de erkélyről integetni azt tud. Azt hiszi, hogy Újszász polgármesteri széke királyi tron amit örököl. Ugy integet az erkélyröl, mintha lenézhetne minket, pornépet, mintha Kádár vagy Csaucsészkú lenne. Azok csinálták ezt.
Én a polgármester hüséges szolgája voltam,de a fia rosz utra ment.
Ha nem teszi ki a levelemet kiteszem én, csak irta hogy irhatunk mert kiteszi.
Molnár Péter fia nem valo közénk, csak érdekből jöne haza.
Tisztelettel, egy lakó"
Ha jól értettem, az alábbi kép csapta le a biztosítékot a levélírónál, illetve lehet, hogy egyéb sérelmei is vannak:
erkely.jpg
Továbbra is várom leveleiket, észrevételeiket az ujszaszvalaszt@gmail.com címre.
süti beállítások módosítása