Mi újság az újszászi jelöltek háza táján?
2018. augusztus 29. írta: Objektív Újszász

Mi újság az újszászi jelöltek háza táján?

Minden áldott reggel egy nappal közelebb kerülünk az újszászi időközi választások napjához. A világ legtermészetesebb dolga, hogy az, akit érdekel lakóhelyének, városának sorsa, jövője, egyre nagyobb figyelemmel követi a jelöltek kampánytevékenységét.

Molnár Péternek csak gratulálni tudok, amiért a közösségi oldalának követőinek számát mindössze három nap alatt megduplázta. Így a múlt heti 159 követője 318-ra gyarapodott eddig a pillanatig. Ifj. Molnár Péter a lecsófesztivál óta egyelőre semmit nem látott fontosnak megosztani velünk, bár igaz, frissített a közösségi oldalán, képeket cserélt, illetve arra kérte ismerőseit, hogy minél többen kövessék figyelemmel oldalát. Azt teszem én is és drukkolok neki!

40194224_626029247791706_3967047990354378752_o.jpg

Dobozi Róbert, a másik aktív jelölt, a tegnap is tartott egy utcafórumot a Szigetvári- Esze utcák kereszteződésénél, amelyen ismét nagyon magas létszámú érdeklődést tapasztalhattam. A közel 80 jelenlévő között a fiatalok magas arányú jelenléte is szokatlan volt számomra. Dobozi úr ismét egy meghívott vendéggel érkezett, ezennel Jánosi József urat, Zagyvarékas polgármesterét hívta "erősítésként". A vendégként meghívott polgármester megoldotta településén a zöldhulladék elszállítását, erre vonatkozó javaslatokat, ötleteket mondott a résztvevő sokaságnak. A majdnem minden fórumon felszínre kerülő, visszatérő témákhoz egy új felvetés is csatlakozott: a kisgépek hétvégi használatának korlátozására szóló javaslatot terjesztett elő egy helyi lakos. 

Nem elhanyagolható az sem, hogy -habár nem duplázott, mint Molnár Péter- Dobozi úr oldalának a követőinek létszáma is gyarapodott 60-70 személlyel az elmúlt heti állapothoz viszonyítva. Így Dobozi Róbert már 570 követőt tudhat magáénak, miközben a duplázó Molnár Pétert mindössze 325 ember kedveli ( a követők, kedvelők száma folyamatosan növekedik még a cikk írása közben is)...

esze_utca_08_28.jpg

Aki felelősen szeretne dönteni Újszász jövőjéről, annak nem lesz más tennivalója, mint kiemelt figyelemmel követni a jelöltek álláspontjait, ígéreteit, majd a helyi ismereteik alapján eldönteni, hogy melyikük a hitelesebb. 

Újszász következő évei a kezünkben vannak. Kívánom, hogy legyen kellő bölcsességünk a döntéshez, előlegezzük meg bizalmunkkal azt, aki hitelesebben képviseli érdekeinket, városunk érdekeit.

süti beállítások módosítása